Студ и облаци до събота, в неделя отново се затопля

Студ и облаци до събота, в неделя отново се затопля
Източник: E-BURGAS
A A+ A++ A

През нощта с умерен, през деня - временно и силен вятър от запад-северозапад, ще продължи да нахлува студен въздух. Облачността ще е по-често значителна, на отделни места ще превали слаб дъжд, в планините - слаб сняг. Минималните температури ще са между 3 и 8 градуса, а максималните ще са предимно между 10 и 15 градуса, предаде Дарик.
 
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за април - още малко ще се понижи. В планините ще бъде ветровито. Ще духа силен до бурен вятър от северозапад. Облачността ще е значителна и на места ще има валежи от сняг, под около 1500 м - от дъжд. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 4 градуса, на 2000 м - около минус 3 градуса.
 
Над Черноморието облачността ще е значителна и на отделни места ще превали. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 10 и 13 градуса. Температурата на морската вода е 9-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.
 
В събота преди обяд облачността ще е все още предимно значителна. На отделни места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще отслабне, ще е умерен от северозапад. По-късно облачността ще се разкъсва и ще намалява. Минималните температури ще са между 2 и 7 градуса, а максималните - между 11 и 16 градуса.

#сняг #вятър #дъжд #температури

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници