Части от "Младост 3" без топла вода до юни

Части от "Младост 3" без топла вода до юни
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Части от столичния квартал "Младост 3" ще бъдат без топла вода от 18 май до 13 юни. Това съобщиха от "Топлофикация София". Причината за удължената профилактика е подмяна на топлопровод, което ще засегне десет блока в квартала, предаде БНТ.

От дружеството обясниха, че на засегнатите блокове са разлепени бележки, за да не очакват жителите им, че ще имат вода на 19 май, както останалите хора в квартала.

Напомняме, че вчера беше спрян най-големият ТЕЦ на "Топлофикация София" - "София Изток". Заради това без топла вода до 19 май ще бъдат както източните квартали на столицата, също така - "Лозенец", "Гео Милев", "Подуяне", "Редута". Причина за ремонта е подмяна на части от централен топлопровод. Негова авария стана причина преди три месеца и половина хиляди софиянци да останат на студено за повече от пет дена.

Тогава "Топлофикация" обеща обезщетение на засегнатите, но размерите на сумите получени по сметките са едва между 3 и 6 лева. "По света и у нас" се натъкна и на куриоз - 4 стотинки обезщетение.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници