Неуредени дългове са вероятната причина за стрелбата във "Витоша"

Неуредени дългове са вероятната причина за стрелбата във "Витоша"
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Собственикът на строителна фирма - 57-годишният Драгомир Драгомиров, е заподозрян за убийството на жена на 63 години и 35-годишен мъж тази сутрин в кв. "Витоша". Друг млад мъж е в тежко състояние. Драгомиров е задържан в автомобил близо до офиса си, а в него и имало пистолет, коментира градският прокурор Емилия Русинова, предаде Дарик.

Вероятната причини за фаталния инцидент са парични отношения - Драгомиров имал да взима 100 000 лв. Убитите са служители на инвеститорска фирма, а фирмата на Драгомиров е подизпълнител. Главният секретар на МВР Младен Маринов обясни, че няма данни престъплението да е било предварително планирано. Драгомиров имал среща с тримата и предишната вечер, но явно днес нещата са ескалирали, допълни Младенов.

Главният секретар на МВР допълни, че извършителят няма криминални регистрации и не е известен на полицията до момента. "Той е предприемач, който се занимава със строителен бизнес", допълни Младенов.   

Инвеститорите са дължали пари на подизпълнителя, поясни директорът на СДВР Ивайло Иванов. Той потвърди, че Драгомиров и друг път е работил с тези хора, но данни за скандали и проблеми не е имало. Единият от убитите е с двойно гражданство - българско и руско. Оръжието от престъплението е законно притежаван пистолет "Берета" 9 мм, а от него са изстреляни поне 5 куршума, съобщиха разследващи.

Раненият тежко при стрелбата 35-годишен мъж е приет в реанимацията на болница "Св. Анна" в критично състояние и с опасност за живота. Той е прострелян в главата, предстои да му бъде направена спешна операция, съобщават от лечебното заведение. Според Русинова състоянието на пострадалия е толкова тежко, че скоро жертвите на Драганов може да станат три, предаде iNews.bg.

#Драгомир Драгомиров #Берета #Емилия Русинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници