Цветан Цветанов: Достатъчно работа имам, за да се занимавам с оценките на Радев

Цветан Цветанов: Достатъчно работа имам, за да се занимавам с оценките на Радев
Източник: НОВА
A A+ A++ A

"Достатъчно работа имам, за да се занимавам с личните оценки на Румен Радев". Това заяви за "Здравей, България" председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов на фона на размяната на реплики между него и президента през последните седмици, предаде НОВА.

Преди дни пък държавният глава заяви, че Цветанов говори на автопилот и че разбира от апартаменти, а не от самолети. "Смятам, че е недопустимо един президент да говори по този начин", категоричен бе Цветанов. "Целта на комисията за "Грипен"-ите е да изчистим всякакви съмнения за нещо нагласено и некоректно. Трябва да има прозрачност. Силата на демокрацията е в разделението на властите", допълни той и изтъкна, че размяната на реплики между него и президента не може да бъде наречена "скандал" и че не това е била целта им. 

"Аз винаги съм се водил само от обществения интерес и от това, което трябва да правим институционално. А не от това, което президентът има като лично его или този егоцентризъм, който в момента се демонстрира", допълни Цветанов. В студиото той съобщи, че обучението на дъщеря му в британски университет е струвало 9 хиляди паунда, които тя е изтеглила със студентски заем.

 

#Румен Радев #Цветан Цветано #свада

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници