Бойко Борисов: Нинова три пъти да се отрече от Сатаната

Бойко Борисов: Нинова три пъти да се отрече от Сатаната
източник:фейсбук.бг
A A+ A++ A

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов призова лидера на БСП Корнелия Нинова да се отрече от приетия през 2008 г., който според него оневинява корупцията. На Летния университет на МГЕРБ във Варна премиерът призова съмишлениците си да не влизат в спор с БСП за закона за борба с корупцията.

Той подчерта, че една партия се оценява, когато е на власт. По неговите думи БСП е имала на два пъти да приеме и да започне да прилага такъв закон, но единственото, което са направили, е приемането на закона от 2008 г.

„Сега нашият закон- лош-хубав, го консултираме с Европа, с неправителствени организации и мислим, че предлагаме нещо добро. Аз не съм ги чул те да излязат и, както в църквата, да кажат „Отричаш ли се от Сатаната? Отричам се!“ Три пъти да излезе г-жа Нинова, да се отрече от Сатаната, сиреч от закона от 2008 г. и да каже „Сега като сме се отрекли, и сме чисто нови, не сме 130-годишни, предлагаме този закон“ с радост ще я изслушам“, каза още Борисов.

БСП постави три условия за общ антикорупционен законопроект с ГЕРБ

Кое налага най-бедната държава да купува най-скъпата възможна военна техника, попита Борисов във Варна. "Чух, че трябва да купим най-скъпото, което се продава на пазара. Кое налага да купим най-скъпия възможен хеликоптер, най-скъпия възможен самолет и най-скъпия изтребител? Ние, когато провеждаме търгове и обществени поръчки за дружества и организации – едни купуват „Шкода“, други - „Дачия“, трети купуват „Фолксваген“. Не се хвърлят всички на „Мерцедес“ и „Пасат“, коментира Борисов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници