Части от столицата без вода на 12 октомври

Части от столицата без вода на 12 октомври
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 12 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с подмяна на спирателен кран зад бл. 605, жк. „Люлин“ 6, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

блокове: 601, 602, 603, 604, 605, 606, 609, 662 и ул. 605-та от бул. „Джавахарлал Неру“ до ул. „Полк. Никола Попов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: паркинга на бл. 605.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Георги Дражев“, жк. „Люлин“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: блокове:

328,329, 329А, 330, бул. „Панчо Владигеров“ от бул. „Захари Стоянов“ до ул. „301-ва“, ул. „Георги Дражев“ от бул. „Захари Стоянов“ до ул. „301-ва“ и бивш кооперативен пазар.



При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: паркинга на бл. 330.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на Алея „Ален мак“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Белите брези“,
Алея „Ален мак“,
ул. „Райна Княгиня“,
ул. „Странджата“,
ул. „Княз Борис“,
ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Алея „Ален мак“ и Алея „Горски път“.

Във връзка с демонтаж на спирателен кран на бул. „Патриарх Евтимий“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Патриарх Евтимий“ от ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ до ул. „Георги С. Раковски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: паркинга на бл. 330.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ален мак“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ален мак“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ален мак“ №5.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Джон Атанасов“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Джон Атанасов“,
бул. “Черни връх“ №102А и №102Б
ул. „Ген. Колев“ №2А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Джон Атанасов“ №4.

Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Урвич“, с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стамболова река“, ул. „Ведена“, ул. „Урвич“, ул. „Дъбова гора“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ведена“ ъгъла с ул. „Урвич“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Просвета“, с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Отечество“, ул. „Читалищна“, ул. „Старата ливада“, ул. „Зора“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Просвета“ ъгъла с ул. „Стара планина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

#столицата #вода

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници