Кубрат: Проучих Джошуа

Кубрат: Проучих Джошуа
източник:wikipedia.bg
A A+ A++ A

Кубрат Пулев сподели, че е пределно мотивиран за битката срещу Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф. Българският боксьор призна, че е изцяло концентриран върху сблъсъка за поясите на WBA, IBF и IBO в тежка категория и сподели, че вече е готов да излезе на ринга. Кобрата каза, че загубите учат повече от победите и си е взел поука от поражението срещу украинската легенда Владимир Кличко през 2014 година. Той заяви, че цялостният му подход за мача с британеца е много по-добър от този, който използва преди 3 години, информира Sporta.bg.

"Не искам просто да кажа, че съм научил това или онова от боя с Кличко. Аз научих много неща. От една загуба човек научава повече неща, отколкото когато печели. Когато побеждаваш, си мислиш, че си №1 и нищо повече не е необходимо. Загубата те кара да правиш все повече и повече. Сега разбирам, че не бях готов за Кличко, може би бях прекалено млад, но сега моята подготовка е много по-добра. Чувствам се по-силен и съм готов", заяви Кубрат Пулев пред "Скай Спортс".

Българинът призна, че в момента е отдал цялото си внимание на световния шампион. Той заяви, че никога преди не се е подготвял толкова добре тактически за даден мач.

"Гледам Джошуа повече, отколкото съм го правил с всеки друг боксьор. Виждам какво прави добре, но виждам и неговите слабости - проучвам го. Всеки трябва да се учи, независимо дали става въпрос за мен, Антъни Джошуа или някой друг. Когато човек казва, че знае всичко, той лъже.

Когато Кличко се би с Антъни Джошуа, шансовете бяха 50:50. Но Владимир не се подготви правилно. Той мислеше, че ще победи Джошуа без проблеми. Човек се учи от загубите. Сега аз тренирам с удоволствие, подготовката ми е концентрирана, силна и умна - готов съм", заяви мотивираният Кубрат Пулев.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »