ГЕРБ съобщиха на БСП кои са "депутатите наркотрафиканти"

ГЕРБ съобщиха на БСП кои са "депутатите наркотрафиканти"
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Народните представители от ГЕРБ Тома Биков и Маноил Манев представиха в парламента публикации в медиите и информация от прокуратурата за които депутати става въпрос в изказването на премиера, че "...в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик, и такива, които са купували гласове, и то от затворници".

„В последните десетина дни колегите от БСП се държат доста дезориентирано и с цел да спомогнем за осмислянето на някои информации, решихме да дадем пресконференция”, обясни Биков. „Ако БСП не са разбрали, ние сме готови да дадем подобна пресконференция, за да могат да разберат кои са тези, които прокуратурата има предвид”, добави той.

"Ако са решили да носят отговорност за тези народни представители, да продължат да я носят. Ако са решили, че не могат да носят такава отговорност, да спрат да я носят, като ги изключат от парламентарната си група. Ако те не разбират за какво става въпрос, означава че в 80% в случаите най-вероятно действат неадекватно", коментира Биков.

Маноил Манев изчете съобщение на прокуратурата от 12 юли за привличане на депутата от БСП Манол Генов като обвиняем за купуване на гласове. Манев заяви, че в свои изявления лидерът на БСП Корнелия Нинова е подкрепила своя депутат.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници