Протестират таксиметровите шофьори в Ямбол

Протестират таксиметровите шофьори в Ямбол
източник:pixabey.com
A A+ A++ A

Протестират таксиметровите шофьори в Ямбол. Причината е нападението над техен колега, който беше прострелян от двама ученици преди два дни, съобщава БНР. 

18-годишният Симеон Димитров от Елхово и 14-годишният Костадин Стоянов са задържани от полицията малко след престъплението. Пострадалият 31-годишен таксиметров шофьор е в тежко състояние, в болница. Единият от учениците Симеон Димитров е шампион по бокс.

"Протест спрямо посегателството над наши колеги - шофьори. Молим се на Бог. Нямаме друга помощ отникъде. Може би ще е малко трудно за всички да се записва кой клиент откъде се кара, за къде се кара. Ако трябва, имена ще се вземат, ЕГН ще се взема. Имаме такава опция да се искат ЕГН-тата, когато излизаме извън града. Някакъв по-голям контрол. По-адекватни мерки от полицията", споделят участници в протеста, какви са мотивите им да се включат и какви са исканията им.

Към протеста се присъединяват и шофьори от София и Сливен. Протестиращите внесят своите искания в Община Ямбол, основно за по-голям контрол и за урегулиране на местата за такситата. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници