Появиха се тестове на неизвестен лаптоп MacBook Pro 13"

Появиха се тестове на неизвестен лаптоп MacBook Pro 13"
A A+ A++ A

След представянето на 15" MacBook Pro с Retina дисплей не мина много време, преди да се появят и слухове, че в Apple подготвят подобен ъпдейт и за 13" модел. Те сега могат да бъдат подкрепени и с резултатите от тестове на неизвестен 13-инчов лаптоп от серията, които се появиха на сайта на Mini Battery Logger. Резултати бяха забелязани и в сайта на Geekbench, като те са за техническите характеристики на устройството и батерията. Има вероятност все пак да не става въпрос за нов модел, тъй като Apple имат навика да тестват от време на време прототипи, които накрая не стигат до пазара.

Първите данни от Geekbench са от 29 юни, когато в системата се е появил лаптоп MacBook Pro с номер 10,2 и операционна система OS X 10.8 и версия 12А2056. Процесорът на компютъра е Intel Core i7 Ivy Bridge с работна честота 2,9GHz. Последната публикация пък е за лаптоп със същия процесор. Според предишните слухове по темата новият 13" MacBook Pro с Retina дисплей ще се появи на пазара през третото тримесечие, по всяка вероятност през септември или октомври - навреме за старта на училищните занятия.

http://www.appleinsider.com/articles/12/07/10/purported_13_retina_macbook_pro_benchmarks_appear_launch_rumored_before_oct.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници