ЦСКА-София най-накрая взе прословутия колумбиец

ЦСКА-София най-накрая взе прословутия колумбиец
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Веднага след победата на Лудогорец с 2:1, ръководството на ЦСКА-София финализира трансфера на колумбийския централен нападател Жан Карлос Бланко от Ла Екуидад, предаде Sporta.bg .

25-годишният офанзивен футболист попадна в трансферна сага, която се бавеше повече от седмица. Бланко премина медицински тестове и договори личните си условия с клуба от "Българска Армия" навреме, но единствената пречка пред осъществяване на сделката бе агентът му. Мениджърът не успя да се разбере дълго време с ръководството, като искаше прекалено висок бонус.

Договорът на Бланко е дългосрочен, като влиза в сила от 1 януари 2018 година. Колумбиецът изгледа срещата с "орлите" от трибуните и остана впечатлен от атмосферата на дербито.

"Щастлив съм, че ще играя за клуб с такава публика. Имах чувството, че съм на някой от големите сблъсъци на Латинска Америка. Не искам да давам обещания, но за такива фенове ще играя с цялото си сърце и душа", сподели 25-годишният нападател.

Бланко е играл последните три години в тима от родината си Ла Екуидад. Освен на върха на атаката, той може да действа от втора позиция, както и по фланговете.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"