България събира най-добрите във фитнеса

България събира най-добрите във фитнеса
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

България ще бъде домакин на събитието "Queen Of Fitness" 2017 г., което ще търси най-добрите фитнес модели от цял свят. Дванайсетте претендентки за титлата са селектирани посредством кастинг. Конкурсът за красота ще се проведе в Банско на 22 декември.

"Като част от журито, аз ще търся хармонично тяло съчетано с красива визия. Това е шанс тези момичета да пробият и да станат едни от най-известните фитнес модели. Шанс да излязат на световния пазар", отбеляза "Мистър King of Fitness" Виктор Ангелов.

В студиото на "България сутрин" "Мисис България" Виктория Драганова, която също е част от журито, посочи, че критериите, по който тя ще оценява, са "тяло, харизма, чар сексапил и интелект, защото все пак ще ни представят пред целия свят".

По думите на Ангелов в конкурса взимат участие не само българки, но и представители на красотата от най-различни страни из света като Еквадор и ЮАР.

"Напливът към този фестивал показва, че хората започват все повече да обръщат внимание на здравето си. Не всички момичета са професионално модели. Някои от тях са стюардеси или треньори по йога", обясни Мистър King of Fitness

#фитнес #Банско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »