Цветанов: Жертвите на атентата са 7, не 8

Цветанов: Жертвите на атентата са 7, не 8
По думите на вътрешния министър, информацията за осем загинали от четвъртък сутринта е била объркана. „Има ранени в тежко състояние, те не са загинали, живи са и са в болница“, посочи Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Загиналите при атентата на Летище „Сарафово“ в Бургас са седем, а не осем души, обяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

По първоначални данни от сряда вечерта на място са загинали петима души, а един – по-късно в реанимацията на болницата в Бургас.

Той беше идентифициран като шофьора на взривения автобус с израелски туристи – 36-годишния Мустафа Кисьов от с. Юруково, община Якоруда.

Шофьорът на автобуса – българският гражданин, е бил в много тежко състояние след взрива, закаран е в болница и е починал, допълни министърът.

„Общо загиналите при атентата са седем, петима са израелски граждани и са загинали на територията на летищния комплекс, един български гражданин, чиито близки вече са уведомени, и камикадзето“, уточни в Бургас Цветан Цветанов, цитиран от „Фокус“.

По думите на вътрешния министър информацията за осем загинали от четвъртък сутринта е била объркана. „Има ранени в тежко състояние, те не са загинали, живи са и са в болница“, посочи Цветан Цветанов.

#Трагедия в Бургас #летище #Цветан Цветанов #Мустафа Кисьов #израелски туристи #терористична атака #атентат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници