Предварителна информация за Sony LT30 Mint

Предварителна информация за Sony LT30 Mint
A A+ A++ A

Освен над смартфона LT29i Hayabusa, Sony работи и по друг интересен модел, който се надяваме да видим съвсем скоро. Той е с номер LT30 и кодово име Mint и се очаква да е много сходен с LT29, който иначе е международна версия на японския модел Xperia GX. Последното става ясно от публикация в сайта на Bluetooth Special Interest Group, в която се посочва, че дизайнът на устройството е част от премиум продуктова линия и дори включва извит метален заден панел. Досега Sony и SE не използваха метал в конструкцията на телефоните си, така че информацията звучи любопитно.

Bluetooth SIG разкрива и някои от характеристиките на телефона - той ще има 4,6" дисплей с резолюция 720 x 1280 пиксела, 13MP камера с опция за запис на 1080p видео, 720p предна камера, 1GB RAM и micrоUSB порт с технологията MHL. Sony LT30 ще е с размери 129 x 68 x 9 мм и ще тежи 140 грама.

Междувременно телефонът, изглежда, е стигнал до редакцията на Mobile-Review.com и преди да видим тест на телефона, Елдар Муртазин публикува изображение с резултати от теста Quadrant. Очакванията са, че смартфонът ще има двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4, който осигурява впечатляваща производителност, макар и според теста тя да е по-ниска от тази на NVIDIA Tegra 3.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници