Стрелба срещу осъждани за дрога и кражби в столицата

Стрелба срещу осъждани за дрога и кражби в столицата
A A+ A++ A

Двамата простреляни снощи в квартал „Стрелбище“ са криминално проявени. Изстреляни са най-малко 8 куршума като два от тях са ранили мъжете. Единият е 38-годишният Ивайло Богданов, а другият Божидар Лоански на 26 години, съобщава Столица.бг.

Двамата са настанени в „Пирогов“, защото са уцелени в гърдите и рамото, но засега няма опасност за живота им, каза директорът на СДРВ Ивайло Йорданов. Той и директорът на ГДНП Христо Терзийски късно снощи пристигнаха на мястото на инцидента.

Според една версиите стрелбата е за разчистване на територия за наркотици, на много ниско ниво. Единият от ранените е излежавал присъда за дрога, а другият за кражба.

Сигналът за стрелбата е подаден около 22.15 ч. Двамата излизали от пицария на ул. „Хайдушка гора“, когато покрай тях профучала кола, от която е стреляно. Имало е свидетели, които са разпитани.И трите съседни района на „Стрелбище“ – Бели брези“, „Гоце Делчев“и „Борово“ беше пълно с полиция. Проверяваха се всички преминаващи коли. Стрелците все още не са заловени, продължава издирването. Мястото е все още отцепено и днес продължават огледите.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници