Мустафа Карадайъ: Все още не сме търсени за консултации за вот на недоверие

Мустафа Карадайъ: Все още не сме търсени за консултации за вот на недоверие
A A+ A++ A

Парламентарната група на ДПС не е търсена от социалистите във връзка с искания от тях вот на недоверие по темата "Здравеопазване". Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, като по думите му, преди да са известни мотивите е рано да се говори за подкрепа от страна на ДПС.

„Ние сме опозиция в 44-тото Народно събрание и това предпоставя определено поведение на ДПС, но все пак има две неща, които мисля, че е нужно да се кажат в една такава ситуация. Първото е, че не сме видели мотивите все още на вота на недоверие. Ние би трябвало да ги видим и тогава да коментираме самите мотиви. Втората важна тема е, че все още не сме търсени за консултации за вот на недоверие. Мисля, че и това е важно“.

Парламентарната група на ДПС е останала с добри впечатления от кандидата за конституционен съдия Красимир Влахов, който днес провежда разговори с част от парламентарните групи. ДПС обаче тепърва ще прецени дали да подкрепи кандидатурата, каза Мустафа Карадайъ след днешната среща.

„Ние сме много доволни от проведената среща и от позициите, изразени от г-н Влахов, но парламентарната група ще се съберем, ще заседаваме и ще вземем решение“.    

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници