Цвета Караянчева: Правителството не се крепи на Валери Симеонов

Цвета Караянчева: Правителството не се крепи на Валери Симеонов
A A+ A++ A

Нека да се осветят тези имена, които са искали подкупи, и тогава прокуратурата ще си влезе във функциите. Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в предаването "Тази събота" по БТВ.

"Мисля, че премина границата, не биваше да се обиждат по този начин жените. Аз мисля, че той осъзна това", каза тя относно думите на Валери Симеонов, който нарече майките на деца с увреждания "кресливи жени с уж болни деца".

"Опитахме се да изпълним всички желания и нужди на майките на деца с увреждания и на хората с увреждания. Думи се изтървават, хората се извиняват. Законът се променя и се подготвя за второ четене. Променихме го, за да успокоим народа", допълни Караянчева.

"Важното е да решим проблемите на тези жени. Имаме респект към тяхното ежедневие и това, че всеки ден отдават любов на болните им дечица. Правителството не се крепи на Валери Симеонов, а на коалицията. Симеонов не крепи третото правителство на Борисов. Ние показахме, че можем да се извиним дори да не сме сгрешили", категорична бе Караянчева.

Валери Симеонов трябва да направи корекции в поведението си

Не е време за избори, време е да работим конструктивно

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници