Мостът на „Доброславско шосе“ е с нова конструкция и система за отводняване

Мостът на „Доброславско шосе“ е с нова конструкция и система за отводняване
A A+ A++ A

Основният ремонт на моста по ул.“Доброславско шосе“ над р. Уршак вече приключи. Основната цел бе да се възстанови и санира конструкцията му, а това да доведе до подобряване на качеството и устойчивостта на настилката, същевременно да има надеждно отводняване, Stolica.bg

Направен е пълен ремонт на настилката. Обособени са тротоари с настилка от асфалтобетон. Сменени са и бордюрите. Направено е отводняване с помощта на новоизградени дъждоприемни оттоци.

Носещата конструкция на моста е напълно нова. Еластичните огради са подменени има и нов парапет. Всички съоръжения на инженерната инфраструктура са ремонтирани. На всяко кръстовище е осигурена достъпна среда за хора с увреждания. Почистено е речното корито в района на моста.

Основен ремонт е направен на моста над р. Габровница, който се намира в индустриалната зона на село Доброславци и на моста над река Бубляк по бул. „Димитър Тошков“ в село Локорско.

През годината са почистени повече от 6 км от речните корите, което позволява добра проводимост и предотвратяване на наводнения.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници