Нов покрив спря течовете в АГ “Св. София”, продължават ремонтите в родилното

Нов покрив спря течовете в АГ “Св. София”, продължават ремонтите в родилното
A A+ A++ A

Общинската Първа АГ “Света София” има нов покрив. Ремонтът приключи преди да започнат дъждовете. Изолацията на покрива бе в ужасно състояние и когато завали дъжд работещите в болница веднага разбираха. Най-пострадали бяха стаите  на Информационния отдел на “Св. София”. Освен новия покрив бяха ремонтирани и пострадалите помещения. Така стаите на Информационния отдел са напълно обновени., пише Столица.бг

Ресорният зам.-кмет на София Дончо Барбалов, председателят на здравната комисия към СОС д-р Веселин Милев и директорът на болницата днес се качиха на покрива, за да проверят за качеството на ремонта. Те бяха придружени и от представители на фирмата изпълнител. На покрива има нов гръмоотвод.

200 000 лв. бяха отпуснати от Столична община за ремонта на покривната изолация, подмяна на улуци и други сторителни работи по покрива на сградата. След като е осигурена сградата вътре пордължават ремонтите в родилните зали и Отделението по хирургия на млечната жлеза.

Столична община е инвестирала още 250 000 за тези строителни дейности. Общо за ремонти и купуване на нова апаратура и оборудване за общинската болницата през тази година Столична община е дала над 915 хил. лв.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници