Запалиха заведение на бивш кмет, заплашван, че не е от ГЕРБ

Запалиха заведение на бивш кмет, заплашван, че не е от ГЕРБ
Заведението „При кмета" се стопанисва от съпругата на Георги Коцев Светла. Снимка: infomreja.bg
A A+ A++ A

Заведението на заплашвания многократно бивш кмет на Катунци, община Сандански, Георги Коцев е унищожено.

Собственикът твърди, че става дума за експлозия. Пред БГНЕС от полицията заявиха, че става дума за умишлен палеж, разбита е външна врата и има счупени стъкла. В момента се прави оглед.

Инцидентът е станал около 1:30 часа в нощта срещу понеделник. Заведението „При кмета" се стопанисва от съпругата на Коцев Светла.

Коцев заяви, че заведението му е унищожено, и неколкократно е бил заплашван затова, че се движи в обкръжението на кмета на Сандански Андон Тотев, а не с ГЕРБ.

Между двата тура на местните избори миналата година той е подал сигнал на телефон 112, че е заплашван от дебеловрати в джип, че ще бъде взривен.

Андон Тотев спечели кметските избори в Сандански, побеждавайки кандидата на ГЕРБ и заместник-областен управител на Благоевград Георги Бахмов.

Коцев бе кандидат за трети мандат на най-голямото село в община Сандански Катунци, но изгуби балотажа с кандидата на ГЕРБ и бивш пазач в „Медика – Сандански" Стоян Танушев.

След като загуби изборите за Катунци, Георги Коцев бе назначен като кметски наместник от Андон Тотев на селата Черешница и Ковачево.

#Катунци #Сандански #полиция #ГЕРБ #Благоевград #Ковачево

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници