Нинова описа Радев с три думи – последователен, съдържателен и перспективен

Нинова описа Радев с три думи – последователен, съдържателен и перспективен
A A+ A++ A

Оценяваме двете години на президента Радев с три думи – последователен, съдържателен и перспективен. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя даде специална пресконференция, в която коментира речта на държавния глава от вчера и го похвали за работата му, откакто е избран на поста си, пише Канал 3.

"Последователен, защото за този период не е изневерил на нито една от дадените думи. Съдържателен, защото запълни тези думи с работа и с действия. Поздравления за последователността и за това, че той не промени принципната си позиция към сериозните проблеми на държавността в България", заяви лидерът на левицата.

Конкретно за реакциите след произнесената реч тя коментира:"Разбира се, веднага започнаха анализите, коментарите и оценките. Традиционно в българския политически живот тези разговори се водят на повърхностно равнище. Чухме всякакви мнения, оценки, включително някои на ръба на интригата“.

Тя поздрави Радев и заради идеята му да създаде Съвет за стратегическо развитие с участието на интелектуалци и специалисти в своите области.

"Държавният глава е перспективен, защото не се задоволи само да критикува, а по всички въпроси дава решения. Затова съветът, който има намерение да направи е част от тази перспектива. Вярвам, че ще събере умни и способни хора, които ще търсят изход от ситуацията", каза още Нинова.

"Достоен двегодишен дотук мандат. Пожелаваме на него и Илияна успехи оттук нататък", заключи председателят на БСП.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници