Samsung Galaxy S III може да получи Android Jelly Bean през есента

Samsung Galaxy S III може да получи Android Jelly Bean през есента
A A+ A++ A

Притежателите на Samsung Galaxy S III сигурно вече си задават въпроса кога ще получат възможност да обновят софтуера на смартфона до най-новата версия - Android 4.1 Jelly Bean. От сайта Sam Mobile, който осигурява неофициален достъп до версии на софтуера за различните телефони на Samsung, се опитват да отговорят на този въпрос не само за Galaxy S III, но и за Galaxy S II и Galaxy Note. Според информацията тестовите версии на Jelly Bean за Galaxy S III вече са преминали необходимите тестове и в момента Samsung работи по финалната версия на софтуера. Компанията се опитва да я завърши, преди да получи финалното разрешение на Google за разпространение. Ъпдейтът се очаква в края на третото тримесечие и началото на четвъртото.

Samsung продължва тестовете за съвместимост на Jelly Bean с модела Galaxy S II. Първоначалните версии изглежда са се представяли добре и компанията продължава с плановете си за осигуряване на ъпдейт за смартфона, който има доста голяма потребителска база. Според Sam Mobile, ако в последния момент Samsung реши да не осигури ъпдейт, компанията ще пусне Value Pack обновяване, подобно на Galaxy S и Ice Cream Sandwich. Подобна е и ситуацията с Galaxy Note - тестовете са преминали добре, но все още не е взето финално решение. При положение, че ъпдейти за Galaxy S II и Galaxy Note има, то те се очакват през последното тримесечие.

Сайтът осигурява и някои детайли за Galaxy Note II, който очакваме да бъде представен в края на месеца по време на IFA 2012. Изглежда в момента компанията продължава да тества устройството с Android 4.0 и не е ясно дали смартфонът ще дебютира с тази версия, или с Android 4.1. Ако е с Android 4.0, до края на годината то би трябвало да е готово и с ъпдейт до Jelly Bean.

http://www.sammobile.com/2012/08/06/jelly-bean-updates-by-samsung-for-sgsii-sgsiii-note-and-note-ii/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници