iOS 6 подсказва за 9-пинов конектор и по-голям екран в iPhone 5

iOS 6 подсказва за 9-пинов конектор и по-голям екран в iPhone 5
A A+ A++ A

Последната бета версия на iOS 6 продължава да разкрива някои от тайните си, след като благодарение на нея разбрахме, че Apple ще премахне плеъра за YouTube от софтуера. Новите открития са дело на екипа на сайта 9to5Mac, който след някои модификации на iOS симулатора, включен в инструментите за разработване на приложения, е успял да накара iOS 6 да работи с резолюция на 640 x 1136 пиксела, при което върху екрана се показват 5 реда икони. Подобен ефект не е бил наблюдаван при използване на iOS 5. Слуховете упорито твърдят, че това ще бъде резолюцията на смартфона, а Apple е направила промени в платформата, за да може да се възползва по-добре от допълнителната екранна площ.

Другото откритие потвърждава информацията, че Apple се кани да замени 30-пиновия конектор с по-малък 9-пинов. Това ще направи смартфона несъвместим със стотиците аксесоари на пазара, ако не се използва адаптер, какъвто компанията най-вероятно ще осигури. Според слуховете премиерата на iPhone 5 ще бъде на 12 септември.

http://9to5mac.com/2012/08/07/upcoming-ios-6-is-scalable-to-taller-640-x-1136-iphone-display-shows-possible-next-generation-device-user-interface/
http://9to5mac.com/2012/08/07/ios-6-points-to-new-9-pin-connector-is-this-the-new-smaller-dock-port/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници