Каракачанов: БСП не идват на работа, а ДПС не се регистрират. В полза на кого е това?

Каракачанов: БСП не идват на работа, а ДПС не се регистрират. В полза на кого е това?
A A+ A++ A

Ние от ВМРО заявихме, че след като нашите коалиционни партньори не могат да се организират за сериозен разговор по темата евроизбори, ние започваме своя кампания. Това каза вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването „Тази събота“ по БТВ.

"Ако НФСБ желаят да се включат към разговора са добре дошли. Днес е 2 март, няма как да чакаме разговори до 2 май. Ако колегите желаят да участваме заедно на евроизборите, нека да бъдат така добри на следващия коалиционен съвет, първо да дойдат и след това да се държат конструктивно“, допълни още вицепремиерът.

"Позицията на НФСБ говори за Патриотичния фронт. В момента има коалиция на „Обединени патриоти“. Най-добрият вариант е коалицията на ОП да се яви заедно на евроизборите, но за това нещо трябва да има желание и от трите политически формации", категоричен бе Каракачанов.

"След като ВМРО беше инициатор на редица срещи, които по една или друга причина не се състояха, ние не може да чакаме. Вместо да разговаряме по темата кой да бъде водач на листата, е най-добре да направим едни вътрешни избори“, каза министърът на отбраната.

„Евроизборите не могат да са причина да се развали управлението на страната. Коалиция в парламента има 27 депутати и те подкрепят правителството на Бойко Борисов. Как ще се явим на изборите- дали заедно или поотделно, зависи от разума ни", заяви Каракачанов.

"Светът не е само Европейския съюз и НАТО, дори те са само една малка част от света. Това, че България е член на ЕС и е партньор в НАТО, не означава, че трябва да спре да поддържа дипломатически, икономически, туристически или културни отношения и контакти, с която и да е държава от света", каза вицепремиерът.

"БСП не идват на работа, а ДПС не се регистрират. В полза на кого е това, попита той и допълни: Със сигурност това не е добре за народа, не е добре и за работата ни", разкри вицепремиерът.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници