Осъдиха нашенец на 10 години затвор за убийство на жена му в Германия

Осъдиха нашенец на 10 години затвор за убийство на жена му в Германия
A A+ A++ A

На 10 години затвор бе осъден 32-годишния българин Галин М. за убийството на съпругата му Дочка (също на 32 г.) в Германия, пише в. „Билд“.

След като Галин убил Дочка, той закарал тялото й край магистрала А7. Едва 10 дни по-късно случаен минувач попаднал на трупа, който бил скрит в храст край аутобана.

В продължение на десет дни тялото на убитата е лежало изоставено край развръзка на магистралата до Хьовер (югоизточно от Хановер).

Съдът в Хилдесхайм сметна, че има достатъчно доказателства, че българинът е убил съпругата си през май 2018 година. Това се е случило в жилището им в Бокенем по време на скандал между двамата, защото мъжът разбрал, че съпругата му и майка на двете им деца има любовна афера с неговия шеф.

По време на процеса Галин се е държал без емоции и е отрекъл да е извършил престъплението. "Тя не се прибра вкъщи след работа", заявил 32-годишният българин. Но съседи на семейството свидетелстват, че са чули скандала между двамата.

Освен това от полицията открили записи от охранителни камери и GPS-данни, които потвърждават, че Галин е бил близо до мястото, където е открит трупът на Дочка, в деня на инцидента. По време на разследването не е станало ясно как точно е била убита българката.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници