Световноизвестният сладкар Пиер Ерме в InterContinental Sofia

Световноизвестният сладкар Пиер Ерме в InterContinental Sofia
A A+ A++ A

InterContinental Sofia има честта да посрещне за първи път световноизвестния сладкар Пиер Ерме, една от звездите на международната кулинария. Г-н Ерме е в столицата за официалното представяне на своята книга „Испахан“ като съчетава събитието с престижния конкурс Мастър Клас, на което ще бъде жури заедно с други двама международно известни сладкари – Ерик Верн и Фредерик Касел. В конкурса ще вземат участие 5 от най-добрите сладкари в България, а победителят ще спечели едномесечна стипендия за обучение в Париж.

Г-н Ерме започва кариерата си на 14 години, когато се обучава при шеф Гастон Льонотр. Специализира в десертите, като негова запазена марка са френските макарони, наситени с неповторими вкусове и с впечатляващи цветни презентации. През 1998 г. създава собствена марка сладкарници с Шарл Знати, които в момента са от водещи в Париж и по света. През 2016 г. печели престижната награда „Най-добър сладкар в света“ и се превръща в четвъртият най-влиятелен французин според списанието Vanity Fair.

За представянето на книгата си, Г-н Ерме решава да работи с най-новия петзвезден хотел в столицата - InterContinental Sofia. Той ще се наслади на красивата гледка от един от най-търсените апартаменти в София и на безупречното обслужване в хотела. Част от международната верига InterContinental Hotels Group (IHG), InterContinental Sofia отвори врати в началото на миналата година и се радва на завиден успех сред местните и чуждестранните си гости. Ключовата му локация на пл. Народно събрание предоставя вдъхновяващи гледки към Св. Алексадър Невски и Витоша, съвременно луксозно обзавеждане и обслужване от най-висок клас.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници