Снимки и на калъфи за iPad mini

Снимки и на калъфи за iPad mini
A A+ A++ A

Слуховете за съществуване на един или друг продукт в кухнята на Apple могат винаги да се окажат неверни или просто продуктът да не стигне до пазара, но когато други компании подготвят аксесоари за такъв продукт, вероятността да го видим на пазара рязко се покачва. Такъв може би е случаят с iPad mini, слуховете за който през тази година се увеличиха значително и който евентуално може да бъде представен по-късно тази година. Снимки на калъфи за подобно устройство бяха публикувани от сайта Install or Not и от тях също можем да научим някои подробности за таблета.

Неговият дисплей няма да е по-малък от 7", а на гърба му ще е разположена камера, която изглежда, че няма да има LED светкавица. Конекторът на таблета ще бъде по-малък от този на класическия iPad, а устройството има и два отвора за микрофон - един в горната предна част на панела и втори - в горната част на гърба, който по всяка вероятност ще се използва за изолиране на околния шум. Изходът за слушалки е разположен от горната страна, противоположно на бутона за включване и изключване.

http://installornot.com/news/exclusive-apple-ipad-mini-detailed-with-exclusive-look-at-cases/attachment/ipad_mini_case_details_specs_leaked_install_or_not_exclusive_apple-7/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници