Бойко Борисов в Ямбол: След БСП винаги взимам управлението на дефицит, винаги с празна хазна

Бойко Борисов в Ямбол: След БСП винаги взимам управлението на дефицит, винаги с празна хазна
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов провери ремонта на болницата в Ямбол.Там той се срещна с главния архитект, проектанта на болничното заведение и граждани от областта.

На срещата присъстваха лекари и служители на болницата. Борисов провери документи за реконструкцията на заведението. Премиерът съобщи, че утре ще бъдат отпуснати средства за довършване на ремонта. 

След БСП винаги взимам управлението на дефицит, винаги с празна хазна. Винаги!, каза по-късно премиерът пред журналисти. 

"Даже Станишев, преди да си тръгне, ме "почерпи", вдигайки с 10 процента пенсиите без да има пари в бюджета. При втория път вдигнаха с 280 млн. лева заплатите на полицаите отново без да има финансова обезпеченост'', допълни още премиерът.

"Хората не знаят какви грандиозни строежи се правят. Виж, ако намериш тераса, идват веднага, но тези тунели и мостове под Стара планина въобще не са им интересни'', посочи Борисов.

"Имаше само 3 или 4 колони на Дунав мост 2 и като паднахме от власт, Орешарски и Миков отидоха да откриват моста. Боже, какви нахалници! По-нахално от комунист няма'', завърши премиерът.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници