Дали Samsung Galaxy Note II изглежда така?

Дали Samsung Galaxy Note II изглежда така?
A A+ A++ A

До официалната премиера на Samsung Galaxy Note II преди началото на IFA 2012 ни делят броени дни, но все още не сме виждали изображение, за което да сме сигурни, че показва новото хибридно устройство. От GSM Arena са получили кадър, за който се твърди, че изобразява джаджата, но засега и неговата автентичност не е потвърдена. Все пак на снимката виждаме устройство, което следва същия дизайнерски език като смартфона Galaxy S III - нещо, което очаквахме да се случи, и има голям дисплей с малка странична рамка. Последното вече беше подсказано от появилите се слухове - според тях устройството е с размерите на Galaxy Note II, но с малко по-голям дисплей.

Сред очакваните характеристики са 5,5" Super AMOLED дисплей с резолюция 1280 x 800 пиксела, четириядрен процесор Exynos 4 Quad на 1.5GHz и 8MP камера със същия сензор, като този в Galaxy S III. Засега не е ясно с каква операционна система ще се появи на пазара, но не е изключено това да е Android 4.0 с последващ ъпдейт до версия 4.1.

Източникът на GSM Arena поднася и добра новина за притежателите на Galaxy S III - според информацията ъдпейтът до Jelly Bean е почти готов и ще бъде анонсиран по време на пресконференцията на Samsung на 29 август, на която очакваме да бъде представен и Galaxy Note II.

http://www.gsmarena.com/alleged_samsung_n7100_galaxy_note_ii_official_photo_surfaces-news-4647.php

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници