Microsoft представи финалната версия на SkyDrive.com, обещава приложение за Android

Microsoft представи финалната версия на SkyDrive.com, обещава приложение за Android
A A+ A++ A

Две седмици след премиерата на Outlook.com, новото лице на Hotmail, Microsoft е готова да представи официално и редизайна на уеб интерфейса на облачната си услуга SkyDrive. Заедно с това компанията анонсира нови версии на софтуера за Windows и Mac OS, който позволява по-бързо синхронизиране на файловете (особено на снимките) и включва много подобрения в работата. В допълнение Microsoft обяви, че през следващите седмици ще пусне и приложение за Android за достъп до услугата и управление на файловете.

SkyDrive.com вече е с интерфейс, който съответства на този на Outlook.com и който следва езика, наложен с Windows Phone 7, който по-късно продължи в Windows 8. Освен изчистения външен вид сайтът добавя функция за моментно търсене в съдържанието с резултати, които се обновяват динамично; ново контекстуално меню; опция за маркиране на повече файлове; възможност за организиране чрез drag-and-drop и HTML5 сортиране на съдържанието. Вече са премахнати ограниченията в размера на файловете за публикуване в SkyDrive, което означава, че скоро телефоните с Windows Phone ще могат да изпращат в облака снимки с пълната им резолюция. Промените в SkyDrive ще станат активни за потребителите през следващите дни.


Повече подробности за промените:
http://windowsteamblog.com/skydrive/b/skydrive/archive/2012/08/14/a-new-modern-skydrive-com-updated-apps-and-outlook-com-at-10-million-users.aspx

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници