Още подробности за очакваните смартфони с Windows Phone 8 на Samsung

Още подробности за очакваните смартфони с Windows Phone 8 на Samsung
A A+ A++ A

Наскоро, благодарение на делото между Apple и Samsung в Щатите се появи интересна информация за плановете на корейската компания по отношение на Windows Phone 8 и по-точно в документ бяха споменати две устройства с кодови имена Odyssey и Marco и част от характеристиките им. От сайта SamMobile са готови с допълнителни детайли за смартфоните плюс информация за цената, на която ще се продават. Имаме и номерата, под които ще достигнат до пазара - Macro ще е с номер I8370, а Odyssey ще се казва I8750.

Новите данни се различават в някои отношения с първоначалните, но и двата модела ще имат двуядрен процесор Snapdragon с Krait ядра и тактова честота 1.5GHz. Очакваме Samsung I8370 да се продава на цена между 350 и 450 евро, а сред характеристиките му присъстват 4" Super AMOLED дисплей с WVGA резолюция, 8GB вградена памет, microSD слот и две камери с резолюция 5MP и 1.9MP.

За Samsung I8570 преди беше известно, че ще има 4,65" дисплей, но новата информация подсказва, че диагоналът ще бъде 4,8". Панелът ще е от типа Super AMOLED HD и ще предложи резолюция от 128 х 720 пиксела. Вградените камери са с резолюция 8МР и 1,9МР, а вградената памет ще е два варианта - 16GB или 32GB. Разбира се, не е пропуснат и слот за допълнителна. Премиерата на двата смартфона очакваме през последното тримесечие.

http://www.sammobile.com/2012/08/20/samsung-to-bring-the-windows-phone-collection-to-5-with-2-new-windows-phones/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино