Джигит вдигна полицията в Бургас на крак, фучи дрогиран с бясна скорост

Джигит вдигна полицията в Бургас на крак, фучи дрогиран с бясна скорост
A A+ A++ A

Полицаи хванаха дрогиран шофьор на Мерцедес от Добричко след бясна гонка в бургаския ж. к. „Славейков”. Екшънът се разигра в района между ВХТИ и спирката на блок 55 в комплекса, съобщава очевидец пред сайта Флагман.бг.

По информация на бургаката медия, униформените от Второ РУ-Бургас имали сведения, че 24-годишният Касим от добричкото село Йовковци обитавал стая в общежитията на ВХТИ и денонощно фучал с Мерцедеса си из града с мръсна газ и дрогиран. Полицаите заложили капан на Касим – в района на университета го причакала кола с цивилни полицаи, които в момента на излизането му с бясна скорост, го подгонили в посока бл. 55.

24-годишният джигит отпрашил с мръсна газ и сам влязъл в клопката – на спирката на бул. „Стефан Стамболов” го спряла полицейска патрулка. Униформените извършили щателно претърсване на черния Мерцедес с добричка регистрация. След проба с дрегер за наркотици е установено, че Касим е под въздействието на метаамфетамин. Автомобилът му се оказал без застраховка гражданска отговорност и без зимни гуми. За наркотиците е образувано бързо полицейско производство, а за другите нарушения джигитът получава актове.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино