(ВИДЕО) Заловиха наглия ром, който мастурбира в градския транспорт и се отърква в жени

(ВИДЕО) Заловиха наглия ром, който мастурбира в градския транспорт и се отърква в жени
A A+ A++ A

Млад мъж от ромски произход, който се гаври с жени в столичния градски транспорт, като се отърква в тях, е задържан след сигнал на една от потърпевшите. Случаят провокира общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера да публикува видео.

За безпардонния младеж съобщи самият той. Записът е от 9 ноември тази година, а действието се развива в автобус 119. На кадрите се вижда как мъжът с розов ластик на главата първо мастурбира през джоба на анцуга си, а след това застава зад жена, която чака пред вратата, за да слезе и се натиска в нея. Тя дори му прави забележка 2 пъти.

"Подадена е жалба от въпросната жена до Центъра за градска мобилност (ЦГМ). От там Комисията по транспорт беше уведомена, включително и аз като председател. Възложих на ЦГМ проверка, като те изискаха записи от кабината", обясни тази сутрин Контрера пред Нова телевизия.

"Прегледахме записите и преценихме, че е редно да сезираме МВР. Публикувах част от записа, защото такова поведение, особено пък в градския транспорт, е недопустимо. За съжаление, това не е изолиран случай", допълни той, като уточни, че камери има само в новите автобуси.

По думите му това поведение е израз на изключителен цинизъм и провокация.

"Един от мотивите ми да кача видеото е, че хората трябва да осъзнаят, че трябва да информират институциите, защото само тогава можем да реагираме", подчерта общинският съветник, като подчерта, че на целия запис се вижда, че близо до мъжа се возят деца.

Очаква се Районна прокуратура да предприеме действия, като според Контрера действията му са на "ръба на хулиганството".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници