Младост: Жителите на 4 блока излизат на протест

Младост: Жителите на 4 блока излизат на протест
A A+ A++ A

Жителите на 4 блока с над 400 апартамента излизаме на протест в неделя, тъй като биваме разтакавани за санирането на блоковете ни по Националната програма за енергийна ефективност.


Недоволството ни  ескалира, когато разбрахме, че новоизбраният кмет решава да обезсили приключилия конкурс и да започне конкурсната процедура отново. Това разтакаване не ни е необходимо и ние приемаме това като чиста клептокрация.
Процедурата по санирането на бл. 451, бл. 457, бл. 220А и бл. 213 сме започнали още преди пет години. Междувременно за това време вече имаме четвърти кмет на р-н Младост, като през целия този период преодоляхме всички административни пречки. В момента са приключили всички процедури и има избрани изпълнители за четирите блока, като очаквахме да започне строителството всеки момент, но отново администрацията се постара да ни разочарова с решението си - "НОВ КМЕТ - НОВ КОНКУРС".


Протестът ще се проведе зад бл. 451 на 26.01.2020 г. /неделя/ от 12 ч., където ще бъде проведено и общо събрание на Сдружението на собствениците, на което е поканен е и кметът на Района – арх. Стефан Стефанов, за да обясни пред гражданите защо решава да провежда нова процедура, което отново ще забави санирането на блоковете ни.


Важно е да отбележим, че жителите, които ще протестираме не симпатизираме на нито една политическа сила и протестът ни не е политически – за нас е важно администрацията де се води главно от интересите на гражданите и да стане ясно, че сме против излишните разтакавания.

За връзка с организаторите на протеста:
0889236255 – Валентин – секретар на Сдружението на собствениците на бл. 451

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници