Шопови направиха погача на дъщеричката си

Шопови направиха погача на дъщеричката си
A A+ A++ A
Едно от звездните бебета на 2019 г., дъщеричката на инфлуенсърите Теа Минкова и Наум Шопов, отпразнува своя първи празник. Става въпрос за ритуала, на който жени орисват детето, а именно - погачата.
 

Е, Амая със сигурност няма да си спомня и миг от празненството, но от снимките в профила на Теа се вижда, че е било наистина уютно, весело и красиво тържество.
 

Във влога си Теа споделя, че доста фирми са се свързали с тях с предложението да направят те празника на Амая и то безплатно, но родителите отказали, тъй като искали сами да го организират, за да бъде още по-специален.
 

Празникът се организира на 40-ия ден от рождението на бебето и за Теа и Амая той е започнал рано сутринта с посещение в църква, където свещеник им е чел молитва. На младите родители било препоръчано да не чакат бебчето да навърши годинка.
 

Самият празник се е състоял в дома на майката на Теа и е бил в розовата гама. Имало е мъфини с името на Амая, много френски макарони и торта.
 

Разбра се, че Наум и Теа очакват първата си рожба, през лятото, когато двамата споделиха снимка от гръцката си почивка на остров Тасос. Амая се роди на 5 декември миналата година.
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино