Чували ли сте за празник на любовта към знанието?

Чували ли сте за празник на любовта към знанието?
A A+ A++ A

Чудите се какво е това и къде ли ще се проведе?

Заповядайте на 15 февруари, събота, в приказния свят на Чуждоезикова програма FUNDAY и ще попаднете във вълшебство на знанието и радостта от ученето на чужд език. Ще се запознаете и с прекрасните преподавателите на FUNDAY, дошли специално за програмата от Англия и Америка, както и с малките любопитковци – FUN-дейци, които са подготвили специално за този ден много изненади за своите гости – децата от София.

На 15 февруари чуждоезикова програма FUNDAY организира първи по рода си Ден на любовта към знанието, като предоставя за всички малки всезнайковци от София на възраст от 4 до 12 години безплатно посещение.

За всички деца на този ден прекрасните преподаватели – носители на езика, са подготвили много изненади и прелюбопитни игри и забавления в часовете по английски език. Това ще е много специален ден, в който малчуганите ще се потопят в необятния свят на знанието, ще усвоят нови техники и умения в ателиета по приложни дейности.

В програмата на децата са включени вълнуващи часове по квилинг, фехтовка, катерене и ателие по готварство, в което децата ще открият колко е лесно сами да си приготвят домашни сладки и да ги декорират, за да ги подарят с любов на мама. Всички деца ще получат и сувенир – подарък от FUNDAY, а голямата изненада ще е томбола.

Най-специалната награда за един голям щастливец ще бъде безплатна седмица в лятната чуждоезикова програма Funday Summer Adventure. В този неповторим ден на радостта от новите знания ще потънеш в изцяло чуждоезикова среда с преподаватели – носители на езика. Ще разбереш колко е лесно да проговориш чужд език. Ще имаш една щастлива събота, в която ще се радваш на нови знания, ще спортуваш и развиваш своите таланти в ателиета по изкуства и ще създадеш нови приятелства. Не се бави, а FUNDAY намери! Необходима е регистрация на funday.bg!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници