Десислава Атанасова: ГЕРБ управлява по волята на народа

Десислава Атанасова: ГЕРБ управлява по волята на народа
A A+ A++ A

"ГЕРБ участва в избори вече повече от 10 години. ГЕРБ управлява по волята на народа. Два пъти беше подавана оставка от правителството и от премиера Борисов и ГЕРБ отново беше посочвана за първа политическа сила с най-голямо доверие", каза в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Машинно гласуване да има във всяка секция на следващите парламентарни избори, гласува Министерския съвет. Според Атанасова какъвто и начин за гласуване да бъде предложен, това не е гаранция за доверието на българските граждани в политическата система. Според нея доверието се печели по друг начин.

Според нея не се е чакало през последните седем години. Имало е нужда от време за дебата за изборен процес. Все още е рано да се каже какъв точно ще бъде изборът за машини, уточни тя. Все пак, по нейно мнение, е радостен фактът, че е имало синхрон между политическите партии.

Все още не може да се каже дали на изборите през 2021 година ща има хартия. По този въпрос се води дебат. Въпросът касае изборите и секциите в чужбина Десислава Атанасова: Смятам, че електронното дистанционно гласуване е бъдещето

Машинно гласуване да има във всяка секция на следващите парламентарни избори, гласува Министерския съвет. Премиерът Бойко Борисов също изрази подкрепа...

По отношение на разследването на приватизационния процес, Атанасова обясни, че темата не е нова нито за партия ГЕРБ, нито за нея самата. Тя припомни, че преди няколко години те дълго време са коментирали темята за приватизацията.Десислава Атанасова: Предложихме на всички парламентарно представени сили текстове, които да обсъдим. Първият адресат беше г-жа Корнелия Нинова. Тогава тя нарече това "пушилка", "замъгляване на общественото съзнание, само и само да не се активират хората по настоящите проблеми" и т.н. Отчитам като катарзис желанието й да подпомогне разследването на приватизацията.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници