Остани си вкъщи - спаси Земята!

Остани си вкъщи - спаси Земята!
A A+ A++ A

Шест райони на залива в Калифорния са под карантина за три седмици, Европа затваря границите си, България е в паника. Затварят се цели градове, за да се ограничи заразата...Заразените в света са вече над 200 000, броят на починалите расте с всяка изминала минута.. Време е да се замислим!

Центровете за контрол и профилактика на заболяванията призовават да не се провеждат групови събирания в продължение на два месеца. 

Изтекли британски документи прогнозираха, че огнището на коронавирус може да избухне до пролетта на 2021 г. Тъй като части от САЩ се насочват към блокиране на коронавирус, не е ясно колко дълго ще продължат тези тежки ограничения.

Само едно е сигурно: кризата след COVID-19 за нацията ще бъде толкова лоша, колкото ние оставим да бъде. Учени, държавни служители, историци и културни дейци, наблюдатели казват, че размерът и продължителността на епидемията ще зависи от нашите колективни действия през следващите няколко седмици и месеци. Според тях обещаващата новина е, че ние имаме силата да не просто да се съпротивляваме, но и да победим заразата. Стоенето вкъщи, за седмици или месеци, идва със своя набор от проблеми, които биха могли да включват безработицата, новите разходи за грижа за децата и най-вече стресовите поражения, които нанесе седенето вкъщи.

За това бъдете отговорни! Останете си у дома, направете всички онези неща, за които не Ви оставаше време и бъдете отговорни, за да излезем от тази криза възможно най-бързо.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници