ВИДЕО Бойко пак яхна джипа, инспектира АМ Хемус! Скара се на работник без маска! Обясниха му, че много мюсюлмани не бачкат заради Рамазана

ВИДЕО Бойко пак яхна джипа, инспектира АМ Хемус! Скара се на работник без маска! Обясниха му, че много мюсюлмани не бачкат заради Рамазана
A A+ A++ A

Бойко Борисов отново яхна мощния си джип и тръгна из страната на инспекции. Тази сутрин премиерът отиде да види как върви участъкът от аутобана между Бухово и Белокопитово и научи, че магистралата между Ловеч и Плевен скоро почва реално да се изгражда.

С министър-председателят в колата бе и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството - Николай Нанков. Той информира Бойко, че много от работниците сега не са на линия, защото са мюсюлмани и са пуснати да празнуват Рамазана.

В един момент Борисов спря джипа, за да поговори със строител. Човекът обаче бе без маска и си чу: Слагай си бързо маската, задължително е". "Не си ги слагат, щото е топло в кабините на камионите", каза премиерът на Нанков.

Борисов явно бе много доволен от видяното на АМ Хемус, защото посочи, че трябва да снима и да показва на внуците си какво се извършва.

"Петя Аврамова ме е жал да я разхождам из пръстта, но теб ще те пратя да потичаш като регулировчик отпред. Петя е възпитана жена, умна жена, съвестно ми е да я разкарвам".

"На мен не ми пречи и да потичам, щом се налага", отвърна на премиера Николай Нанков.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници