Димитър Бербатов: Очаквам велики неща във „Фулъм”

Димитър Бербатов: Очаквам велики неща във „Фулъм”
Митко Бербатов уточни, че най-вероятно ще играе в събота срещу „Уест Хям” на „Ъптън Парк". Снимка: fulhamfc.com
A A+ A++ A

Новото попълнение на „Фулъм” Димитър Бербатов даде първото си интервю за клубния сайт.

„Вече съм тук и съм радостен, че отново ще работя с мениджъра Мартин Йол. Очаквам велики неща и искам отново да се наслаждавам на футбола. Когато играя с усмивка на лицето си, мога да помогна на отбора ми с голове, цитира го бТВ.

„Винаги е вълнуващо, когато видиш отбор, който иска да се развива. „Фулъм” е точно такъв. Когато идваш в нов клуб, винаги през първите 2-3 дни е малко трудно, защото се сблъскваш с много нови лица. Но след това, свикваш. Аз съм бил и в други клубове в Англия. Свикнал съм с хората, с времето, знам езика и по тази причина ще ми е лесно. Смятам, че лесно ще свикна с тази промяна”, каза още българският нападател.

„Понякога като срещнеш някой в живота, знаеш, че с него нещата ще се получат. Такъв беше случаят с мен и Йол в „Тотнъм”. Да се надяваме, че това ще се получи отново тук. Той ме познава много добре, знае как играя футбол, затова смятам, че ще се разберем много добре”, подчерта футболистът.

Митко Бербатов уточни, че най-вероятно ще играе в събота срещу „Уест Хям” на „Ъптън Парк".

„Спомням си головете, които съм вкарал на „Фулъм”. Наистина много се радвам, че дойдох тук. „Фулъм” винаги се опитва да играе футбол и това ми харесва. Надявам се, че нещата, които направих в предишните ми клубове, ще направя и в новия ми клуб", заяви Бербатов.

Видео с интервюто можете да видите ТУК.

#Фулъм #Димитър Бербатов #Мартин Йол #Тотнъм #Уест Хям

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници