Мира Радева: В офиса на Божков имаше бронирани пердета

Мира Радева: В офиса на Божков имаше  бронирани пердета
A A+ A++ A

Социологът Мира Радева определи заявката на Васил Божков за политически проект като нещо несериозно и разказа за своя среща с него, на която е била поканена от хазартния бос на улица "Московска" преди години. Поводът е бил политически проект за парламентарни избори, на които Божков е лобирал за известен бизнесмен, който произвежда колбаси. „Оставаше 1 месец до изборите и аз казах, че са закъснели и ще загубят. Тогава за първи път видях , че има и бронирани пердета", коментира пред Радио „Пловдив“ тя.

Мира Радева беше категорична, че предсрочни избори няма да има. „Въпреки високия рейтинг на премиера и правителството  към средата на кризата с Ковид 19 - при кризи хората имат нужда да бъдат направлявани, някой трябваше да вземе контрола. Идващата икономическа  криза ще свали рейтинга на управляващите много бързо, лятото няма да компенсира нищо", обясни тя.

В този контекст, Радева подчерта, че президентът не е успял да се прояви като обединител, нито БСП е натрупала позитиви. По думите й подписката на левицата за сваляне на правителството е „регулярно проявление, защото трябва да покажат мускули".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници