Борисов за компроматите: Мразят ни! Само едно момченце липсваше на снимката

Борисов за компроматите: Мразят ни! Само едно момченце липсваше  на снимката
A A+ A++ A

Националната служба за охрана започва вътрешна проверка за публикуваните кадри в социалните мрежи на спящия премиер Борисов. Министър-председателят свика извънредна пресконференция в централата на ГЕРБ, на която каза, че това е атака, мотивирана от реализацията на геостратегически проекти и намекна, че зад тази атака стои президентът Румен Радев.

Според премиера президентът е бил замесен в подобни записи. И сега реакцията е - ако може всички да са в кал, добави той.

"Юли месец е критичен", каза още премиерът и коментира, че бившият му заместник в партията вероятно също е замесен.

 

"Целта им е да се убие флагманът и да се разпилее ГЕРБ през Цветанов, втори, трети и т.н. И те не жалят нито сили, нито пари. Първо, това са президентът, БСП, Цветанов, Манолова, Слави Трифонов, и всички БСП-та и подземни кълбета, готови да се прегърнат с всеки само не и с ГЕРБ", каза министър-председателят.

"Президентът Радев мина границите и си позволява да вдига дрон и да ме снима. И като кажа на охраната, че ще го сваля този дрон, той го прибира. Докарва ми го пред терасата пред входа. Аз лично казвам, че той ме следи с дрон, добави Борисов.

"Какво получаваме – компромати. В учебниците на КГБ пише, че когато създадеш един компромат, трябва да създадеш такъв, че трябва да отвратиш този, който го гледа.

"Сто пъти казах - от Васил Божков нито една стотника не съм вземал. Колко избори спечели тази партия, която е зад мен сега, всички избори спечелихме. Видяха, че чрез избори не могат да ни бият, подчерта Борисов. Подреждат, монтират, правят, струват, има цели звукозаписни студиа създадени. На форума в Давос ни демонстрираха как се прави това. Как от едно мое подобно изказване – правят струват, подреждат, прикачват на един, втори телефон. Идват заплахи от държавния глава, който трябва да бъде обединител на нацията, който бе уличен, сега искат мен да ме вкарат в калта".

"Целта е да ни смачкат -  психически, а след това и физически, каза още Борисов. 

 

Нашите политически  противници удариха дъното, заяви още премиерът по повод на снимките, които днес се появиха в интернет пространството. 

„Компромати, манипулации. И аз всеки ден ви предупреждавах за това. Може ли да ме снимат в спалнята и после си махат снимката! Защо? Защото с тази снимка показват, че всичко това е нагласено и то преди една година е гласено.

Нито ще ме откажат, нито ще спра! Значи след юли могат да правят каквото си искат.

Ние сме жертва, ние не сме инициаторите на това. За кой друг излезе, за кой? Чия друга спалня е интересната!?“

"Нашите политически противници днес удариха дъното. Омразата към нас започна от момента, в който извадихме страната от една орбита и със закупуването на самолетите F16 я прехвърлихме в друга. Станахме неугодни като извадихме България и я пратихме в истинската Евроатлантическа орбита. Тогава се роди омразата към нас. Запазихме българите и България." Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на брифинг в партийната централа на ГЕРБ. 

Той призна, че на снимката, ня която се вижда, че той спи, е негова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Инбет Казино