Novinite.bg TV: Напрежение между изнервени шофьори и протестиращи, въпреки възгласите "Елате при нас - протестът е за вас!

Novinite.bg TV: Напрежение между изнервени шофьори и протестиращи, въпреки възгласите "Елате при нас - протестът е за вас!
A A+ A++ A

Тази нощ София бе блокирана от протестиращи, поне що се отнася до центъра на столицата. Хората изпълниха обещанията си да блокират поне 10 възлови кръстовища, с което да изразят гражданската си позиция на неподчинение на настоящата власт, която за тях е мафиотска. 

За разлика от миналата вечер обаче, този път се стигна до препирни между изнервени от случващото се шофьори и протестиращи, видя фото и видео око на Novinite.bg от мястото на събитията - вижте лайфовете долу. На няколко кръстовища имаше размяна на реплики и закани, но не и екшън.

Градският транспорт също дълго време бе парализиран. Полицаи регулираха движението, като даваха знак на колите да обръщат, за да не се образуват тапи. Повечето от шофьорите, все пак, изразяваха подкрепата си към хората с клаксони. Други пък пускаха летния хит "Борисов, чао", който е кавър на македонската песен "Корона, чао".

За следващата вечер се предвижда блокаж на АМ "Тракия".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници