ДЕН 16-ТИ: Протестиращите блокират пътя към Южното Черноморие (ВИДЕО/СНИМКИ)

ДЕН 16-ТИ: Протестиращите блокират пътя към Южното Черноморие (ВИДЕО/СНИМКИ)
A A+ A++ A

За 16-и пореден ден граждани се събират в Триъгълника на властта, настоявайки за оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев.

При вчерашния протест бяха блокирани десет ключови кръстовища в столицата. От полицията съобщиха, че 19-годишно момиче е пострадало леко снощи след  възникнало напрежение между протестиращи и водач на автомобил между бул. „България“ и бул. „Фритьоф Нансен“.

 Протестиращи в Бургас ще блокират пътя през града за Южното Черноморие. За целта в 17 ч. започна автошествие, което ще затвори подстъпите към Бургас и по този начин ще затруднят движението към курортите, съобщава bTV.

Сборният пункт на недоволните с коли е паркинг на входа за магистрала "Тракия". Шествието ще премине по аутобана до първия надлез, след което ще се върне до кръговото на бургаската болница през централния булевард "Стефан Стамболов". Протестиращите ще блокират движението до 20 ч.

От полицията предлагат алтернативно трасе за шофьорите, пътуващи към Южното Черноморие и Слънчев бряг. То е през магистрала "Тракия", като трябва да се хване отбивката на Камено – Българово.

 

#протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници