Стоичков гарантира: България бие Унгария и отива на Европейското

Стоичков гарантира: България бие Унгария и отива на Европейското
A A+ A++ A

Христо Стоичков, е сигурен, че националите ще победят Унгария в полуфиналният плейоф за класиране на Европейското първенството. Камата смята, че "трикольорите" дори ще се класират за форума догодина. 

"Георги Дерменджиев е фантастичен селекционер. Беше страхотен играч, а сега и треньор. Той е с десетина години по-голям от мен, не сме се засичали по време на моята кариера, но дълбоко го уважавам. Иначе настоящият национален тим е съставен предимно от момчета, които играят в българското първенство", заяви Стоичков за унгарския сайт "Индекс", цитиран от "Монитор". 

"Представихме се много добре в последните две срещи - завършихме 1:1 с Ирландия и загубихме с 0:1 от Уелс, но имахме много лош късмет. И затова съм сигурен, че ще спечелим срещу Унгария. След това излизаме срещу Исландия или Румъния. Не мога да си представя, че няма да сме на европейското първенство", продължава Камата. 

"Не познавам нито един от днешния национален отбор на Унгария. Помня обаче Лайош Детари, който беше фамозен футболист. Както и един вратар, винаги играеше със сив анцунг. Беше страхотен (б.р. Габор Кирали)", добави Стоичков.

#Христо Стоичков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »