Христо Иванов направи кмета на Пловдив за 2 стотинки ВИДЕО

Христо Иванов направи кмета на Пловдив за 2 стотинки ВИДЕО
A A+ A++ A

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов днес бе в Пловдив и околността, за да изкара на бял свят дерибейщини от страна ан местните власти в региона. Стигна и до Нова Загора, а повече можете да видите във видеото долу.

Искам да кажа на кмета на Пловдив да си готви оставката и да вземе да се извини на гражданите на Пловдив и на моите колеги тук.

Имаме една новина за ГЕРБ и за Здравко Димитров - Сталин умря, Тодор Живков умря, времето на дерибейщината приключи. Идва времето на такива млади хора, а дали си вършат работата, или не ще решат гражданите на Пловдив.

Общинските съветници на “Демократична България” сигурно не създават комфорт на дерибеи като Зико и точно това им е работата.

Кметът на Пловдив Зико си подбира опозицията и понеже опозицията от “Демократична България” не му харесвала, тя била прекалено остра, той отказва на нашите представители в Общинския съвет да ги включи в обсъжданията на бюджета на общината.

Г-н Зико е хубаво да научи А и Б на демокрацията. Той не е тук, за да тропа по масата и да се упражнява като някакъв средноазиатски дерибей. Той е тук, за да работи за гражданите на Пловдив, които му плащат заплатата.

Тази поредна гербаджийска дерибейщина е именно това, заради което хората са на улицата и заради което искат оставки.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници