СНИМКА: Фармацевтичен бос подлудява елитен столичен квартал и гази законите със строежа на фамилна къща

СНИМКА: Фармацевтичен бос подлудява елитен столичен квартал и гази законите със строежа на фамилна къща
A A+ A++ A

Столичанката Станислава Ивкова пусна сигнал до кмета на квартал "Лозенец" в София - Константин Павлов, чрез който алармира, че много семейства са докарани до подивяване, вследствие на строеж на къща в района. Препатилата жена конкретизира тормоза, на който са подложени жителите около строежа на еднофамилната сграда и посочва, че не иде реч само за мръсотия и шум, а и за тотално погазване на законите.

ЕТО КАКВО РАЗКАЗВА В СИГНАЛА СИ ИВКОВА И КАКВИ СНИМКИ ПРИЛАГА:

Искам да ви разкажа за терора, на който са подложени хората, живеещи в горната част на ул. Елин Пелин заради строежа на еднофамилната къща на някакъв шеф от фармацевтичната индустрия. Честно казано, НДК да се строеше, нямаше да има струпана толкова техника, да се прави толкова шум и така да не се зачитат елементарни закони и правила.

Тотално не се спазват определените часове за шум на открито. Работи се от рано сутрин, до късно вечер, между 14-16 ч, вкюлчително и през почивни дни. На сигналите за това, многоуважаемият кмет на района отговаря, че нередности не са установени!

Вчера чашата преля, когато колите ни останаха цял ден блокирани между два бетоновоза, които хвърляха бетон и върху тях. Това се случва вече няколко пъти. Но вчера беше кошмар! Уж за всеки случай работниците ги бяха покрили с някакви найлони, които в момента се влачат по тротоарите на улицата. Не било възможно да преместят тежката техника. И да, ще хвърчат камъни и строителни отпадъци върху автомобилите ни. Това е положението. И да, ще си изпомпват водата от строежа на улицата, защото така е по-лесно и евтино.

Искам да попитам господин Павлов така ли ще се грижи за квартала ни, както ни обещаваше на предизборните срещи? Искам да попитам и бъдещия ни съсед г-н Собственика (Димитров) с какви очи ще гледа хората, които е тормозил в продължение на една година вече?


#Лозенец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници