Какво да очакваме от телефоните с Windows Phone 8 на HTC?

Какво да очакваме от телефоните с Windows Phone 8 на HTC?
A A+ A++ A

Nokia и Samsung вече ни показаха първите си продукти с Windows Phone 8, а според слуховете HTC ще направи това през следващата седмица, по време на събитието, насрочено за 19 септември. Онлайн вече се появиха различни детайли за три устройства, които покриват различни ценови класове, а освен това видяхме и някои техни снимки, които показват по-различна насока по отношение на дизайна. Rio, Accord и Zenith са кодовите имена на моделите, които според слуховете ще принадлежат на серията HTC 8 и ще се продават като HTC 8V (Rio), HTC 8S (Accord) и HTC 8X (Zenith).

Очакванията са топмоделът в серията да бъде HTC 8X, а сред характеристиките му присъстват 4,7" Super LCD2 дисплей с резолюция 1280 х 720 пиксела, двуядрен процесор Snapdragon S4, 8МР камера, NFC възможности и съвместимост с технологията HSPA+ 42Mbps.

Макар и от по-нисък клас, HTC 8S също не би трябвало да разочарова потребителите. От наличната информация става ясно, че предлага 4,3" Super LCD дисплей също с HD резолюция, двуядрен процесор Snapdragon S4 MSM8960 на 1.5GHz, 8Мр камера, 8GB или 16GB вградена памет с microSD слот, NFC чип и отново поддръжка за HSPA+ 42Mbps.

И накрая, HTC 8V, който ще допадне на потребителите с по-ограничен бюджет. Очакваме 4" дисплей с WVGA резолюция, двуядрен процесор Snapdragon S4 MSM8227, 512MB RAM и 5МР камера. Ще поддържа HSPA 14.4Mbps мрежи. Засега тази информация е в областта на слуховете, но след седмица ще узнаем каква част от нея е вярна.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници