Предсказанията на Нострадамус за 2021

Предсказанията на Нострадамус за 2021
A A+ A++ A

Нострадамус е роден в Санкт Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември та на 1503, и той е бил известен френски лекар и фармацевт, най-известен с книгата си Les Prophéties , първото си издание, публикувано през 1555.

Пророчествата на Нострадамус са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози, като идването на власт на Адолф Хитлер и Втората световна война, се оказаха верни.

Нострадамус е написал 6338 пророчества, много от които са изпълнени. Те обхващат период, достигащ 3797 година. Тайната на неговите предсказания не е известна.

Катрените на Нострадамус продължават да очароват света, въпреки че са написани преди почти пет века.

Над 70% от тях са изпълнени досега и някои от най-страшните прогнози са за 2021 година. Ето някои от прогнозите на Нострадамус за 2021 г .:

1. Зомби Апокалипсис

Руски учен ще създаде биологично оръжие и ще произведе вирус, който може да превърне човечеството в зомбита и в близко бъдеще всички ние ще изчезнаме.

2. Глад

Нострадамус прогнозира, че първите признаци на края на света ще бъдат глад, земетресения, различни заболявания и епидемии, които вече се случват по-често. Пандемията от коронавирус от 2020 г. представлява началото на поредица от неблагоприятни събития, които ще засегнат световното население. Гладът, който дебне, е този, пред който светът не се е сблъсквал досега. Катастрофа с огромни размери ще ни върне назад в историята и голяма част от световното население няма да може да преодолее това проклятие.

3. Мюсюлманите ще водят света

В Дунав и на Рейн ще дойде да пие Великата камила, без да се разкайва: Тези от Рона да треперят и много повече тези от Лоара. А близо до Алпите, Петелът ще го съсипе. „Камилата“ е арабското население, което живее в цяла Европа, особено във Франция и Германия, или вълната от имигранти, която в момента е пред вратата на нашия континент. Също така експертите по демография предупреждават, че мюсюлманите ще завладеят ЕС през следващите десетилетия, без да се налага да стрелят с нито едно оръжие. От една страна, поради големия брой мюсюлмански имигранти и бежанци и, от друга страна, поради европейците, които имат все по-малко и по-малко деца.

4. Слънчеви бури

2021 г. ще бъде доста значима година по отношение на големите глобални събития. Ще се случат големи слънчеви бури, които могат да причинят някои големи щети на земята. Предполага се, че Нострадамус е предупредил: „Ще видим как водата се издига и земята пада под нея”. Тогава вредните ефекти от климатичните промени ще доведат до много войни и конфликти, тъй като светът ще се бори за ресурси и ще последва масова миграция.

5. Кометата ще удари

Земята ще се доближи съвсем близо до Тера. Това събитие ще предизвика земетресения и други природни бедствия, което може да се заключи от четиристишието: „В небето човек вижда огън и дълга следа от искри“. Други интерпретации на този катрен твърдят, че той се отнася до велик астероид, който ще удари Земята. След като влезе в земната атмосфера, астероидът ще се нагрее, появявайки се на небето като голям огън. НАСА обяви, че огромен астероид вероятно ще удари Земята през следващите години, след като американската агенция издава предупреждения всеки ден, само че този път е нещо по-сериозно. Астероид, наречен 2009 KF1, има шансове да удари Земята на 6 май 2021 г., като НАСА стигна до това заключение, след анализ на траекторията си. НАСА твърди, че този астероид има силата да удари Земята с еквивалент на 230 килотона тротилова експлозивна сила, което означава 15 пъти повече от ядрената бомба, взривена от американците над Хирошима през 1945 г.

6. Опустошително земетресение ще унищожи Калифорния

Според тълкуването на катрен, написано от Нострадамус, изключително мощен сеизм ще унищожи Калифорния през 2021 година. Нострадамус прогнозира, че голямо земетресение ще удари Новия свят („западните земи“), а Калифорния е логичното място, където може да се случи. Според астролозите, "Меркурий в Стрелец, Сатурн замира", следващата дата, когато планетите Марс и Сатурн ще са в това положение в небето ще бъде на 25 ноември -ти на 2021. Четиристишие на Нострадамус: „Наклоненият парк, голямо бедствие, През Западните земи и Ломбардия Огънят в кораба, чума и плен; Меркурий в Стрелец, Сатурн избледнява. "

7. Американските войници ще имат импланти на мозъчен чип

Американските войници ще бъдат превърнати във вид киборги, поне на мозъчно ниво, за да спасят човешката раса. Този чип трябва да ни предложи необходимия цифров интелект, за да напреднем отвъд границите на биологичния интелект. Това може да означава, че ще включим изкуствен интелект в телата и мозъка си.

8. Папа Франциск ще приближи хората по-близо до църквата

Независимо от това колко години папа Франциск ще остане лидер на католическата църква, той ще остави след себе си милостиво и дълбоко впечатляващо наследство. Църквата ще се превърне в „спасителна лодка“ , за все повече и повече хора. „ Трябва да се грижим за всички, особено за най-бедните, най-слабите, най-малко важните, гладните, жадните, непознатите, голите, болните и затворниците“, каза папа Франциск.

Заключения: „Пророкът е правилно говорещ, който вижда далечните неща чрез естественото познание на всички същества. И може да се случи така, че пророкът, сътворявайки съвършената пророческа светлина, да направи явни неща и човешки, и божествени. (Нострадамус в писмо до сина си Цезар)

Катрените на Нострадамус включват много обезпокоителни прогнози. Въз основа както на познанието за Нострадамус като човек, така и на опасната ера, която е живял, осемте пророчества от 2021 г. разкриват фрагменти от онова, което алхимикът е предсказал за нашия свят.

#предсказания #2021

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »