Тракторист даде брутален урок на джигит с Мерцедес ВИДЕО

Тракторист даде брутален урок на джигит с Мерцедес ВИДЕО
A A+ A++ A

Някои водачи са се сблъсквали с такова явление като „наказание“ от своите колеги зад волана. Нещо подобно и при това доста зрелищно се е случило на един полски селски път.

При инцидента шофьор на Mercedes-Benz E-Class, очевидно, дълго време не се е решавал да изпревари трактора, а след това, когато най-накрая имал простор пред себе си, решил да даде урок на труженика на полето.

Първоначално спрял рязко пред трактора. Но когато трактористът решил да заобиколи и изпревари Мерцедеса в насрещната лента, собственикът на немския автомобил се преместил също там и отново повторил наглия си трик.

Този път спирачките на селскостопанската машина и нервите на тракториста се оказали във вреда на Мерцедеса. В резултат на това многотонната машина оставила добър отпечатък върху задната част на колата, счупвайки освен това задното стъкло.

Шофьорът на Mercedes-Benz очевидно не е очаквал такъв развой на събитията, пише блиц. Трактористът веднага му е заявил, че всичко, което се е случило, е записано на видеорегистратора. След което опонентът му отговорил, че всичко е заснето и от него.

В мрежата коментират, че това е добър урок за тези, които са си въобразили, че са всемогъщи на пътя, но бързо са платили за това.

#трактор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници